În atenția peroanelor interesate

Dacă doriți să comandati on-line (https://epay.ancpi.ro/epay/Welcome.action) extras de plan cadastral pe ortofotoplan, înainte de a finaliza comanda vă rugăm să cițiți cu atenție următoarele:

Persoanele care solicita acest serviciu trebuie sa stie ca procesul de generare a documentelor este complet automatizat. Cererile sunt directionate catre un operator uman in conditii exceptionale, ca atare configurarea corecta a serviciului este critica pentru obtinerea rezultatelor dorite. Este esential sa identificati corect imobilul si sa completati corect formularul de configurare.

A. Identificarea imobilului
Puteti obtine un extras de plan cadastral on-line doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:
1. Cunoasteti identificatorul electronic al imobilului (IE) pentru care doriti acest extras;
2. Imobilul este de tip teren;
3. Imobilul in cauza este disponibil in cadrul sistemului informatic si are reprezentare grafica;

In cazul in care una dintre conditiile nu este indeplinita, procedati conform precizarilor de mai jos, dupa caz:

Conditia 1 si/sau 3. Nu cunoasteti identificatorul electronic si/sau nu stiti daca imobilul are reprezentare grafica in cadrul sistemului informatic.
a. Cautati imobilul in cadrul geoportalului ANCPI, disponibil la adresa: http://geoportal.ancpi.ro/geoportal/imobile/Harta.html ;
b. Contactati oficiul teritorial in raza caruia se afla imobilul pentru detalii privind identificarea si situatia acestuia.
Conditia 2. Daca mobilul este de tip apartament (Unitate Individuala) – Identificatorul elecronic este de forma : n-Cn-Un, unde n este un numar intreg pozitiv, cererea va fi respinsa. Sistemul nu va livra extras de plan cadastral.

B. Completarea identificatorului
Identificatorul electronic (IE) se completeaza identic in campurile ‘Carte Funciara’ si ‘Numar Cadastru’. Campul ‘Numar Topografic’ se lasa necompletat.

Atentie! In cazul inregistrarii unor cereri, fara indeplinirea conditiilor de mai sus, exista posibilitatea respingerii lor caz in care sumele aferente platite nu vor fi restituite.